Perfect uitgevoerde algemene elektriciteitswerken

Als vakkundig elektricien mag u op ons vertrouwen voor het leggen van elektriciteit in uw woning of appartement. Wij leggen elektriciteit in uw nieuwbouw of vervangen het verouderde elektriciteitsnet bij grondige renovatiewerken.

Van stopcontact tot keuring

U hoeft zich niets aan te trekken van uw elektriciteitsvoorzieningen. Wij plaatsen alle bedradingen, stopcontacten en lichtpunten voor dagelijks gebruik. Daarnaast sluiten wij uw zekeringskast aan met zekeringen van voldoende sterkte. U zal geen problemen ondervinden dankzij onze algemene elektriciteitswerken. 

Schakel JETI uit Boechout ook in wanneer u een keuringsattest nodig heeft voor uw woning, bijvoorbeeld bij een verkoop. Wij controleren en ondernemen de juiste ingrepen zodat u snel uw attest in handen heeft. Wij zijn er ook in de andere richting voor u. Hebt u een negatief keuringsattest gekregen? Reken dan op ons voor het wegwerken van de problemen zodat de volgende keuring wel een succes wordt.

Contact opnemen

Wenst u met ons in zee te gaan? Neem dan vandaag nog contact op met JETI, en samen voeren wij alle nodige algemene elektriciteitswerken regio Boechout uit.