Doe vandaag nog een beroep op elektricien JETI uit Boechout

Van zekering tot stopcontact

Voor elke klus kan u op JETI beroep doen, zowel voor kleine aanpassingen als complete renovaties. Van enkele extra stopcontacten tot een volledig nieuwe elektrische installatie. Wij geven graag advies en maken gratis een offerte.

Nieuwbouw en renovatie

Of het nu gaat om een kleine uitbreiding, het voorbereiden van een nieuwe keuken, of een volledige nieuwbouw met alle nieuwste technische snufjes, deze elektricien uit Boechout kan referenties voorleggen van enkele stopcontacten in een zolderkamer, tot een nieuwbouwblok van 14 appartementen. Contacteer ons gerust voor advies of een gratis offerte.

Elektrische keuring

U hebt een woning gekocht, of wil er een verkopen? Dan kan u niet om een keuring van de elektrische installatie heen. JETI komt gratis offerte maken en garandeert u een positief keuringsverslag. Dit betekent een flinke meerwaarde voor potentiele kopers. En geeft u als nieuwe eigenaar de zekerheid dat uw installatie veilig is.

Domotica

Domotica is ondertussen veel meer geworden dan een gadget. Domotica betekent in de eerste plaats dat alle technieken in uw woning met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor kunnen ze op een zeer gebruiksvriendelijke en doordachte manier met elkaar samenwerken aan uw comfort, veiligheid en portefeuille. JETI komt u graag meer uitleg en advies geven.

Laadpalen

De laadpalen worden zowel bij particulieren al kleine kmo's geïnstalleerd. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden om tot een perfecte installatie te komen volledig volgens de wensen van de klant. De elektrische laadpalen kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Hulp bij zelfbouw

Heeft u een beperkt budget, en bent u een beetje handig? Voor het grootste deel van wat een elektricien doet, hoeft u echt geen elektricien te zijn. JETI uit Boechout zet u op weg, levert u de nodige materialen en helpt waar nodig.

Wie is JETI?

Sven Janssens begon na zijn opleiding leerkracht geschiedenis en fysica aan een opleiding elektrotechnisch installateur in avondonderwijs. Tijdens die opleiding ging hij aan de slag bij verschillende elektriciens om hands-on het vak te leren. Ondertussen is hij sinds 2013 aan de slag als zelfstandig elektricien. Een duidelijke communicatie met de klant en een persoonlijke maar professionele aanpak staan centraal.

www.facebook.com/JETIelektriciteitswerken