Installatie van elektrische laadpalen

Zowel particulieren als kleine kmo's kunnen voor elektrische laadpalen regio Boechout rekenen op JETI.

Onze werking

Eerst en vooral komen wij bij u langs om alles te bespreken. Zo kiezen we samen de juiste laadpaal, rekening houdend met de installatie, de wagen en andere energiebehoeften en eventuele toekomstplannen. Bovendien gaan we ook na of u wenst samen te werken met een mobility provider. Na het bereiken van een akkoord gaan we over tot de plaatsing van de elektrische laadpaal. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis, subtiel weggewerkt of net in het oog springend. Als u voor de laatste optie gaat, kan u uw bedrijf een extra groene en milieuvriendelijke uitstraling geven.

Tevens bestaat er de mogelijheid om voor een slimme laadpaal te kiezen. Deze meet het verbruik per meter én past de laadsnelheid aan aan het eigen energieverbruik. Zo laat u anderen toe om ook gebruik te maken van uw laadpaal, tegen betaling. Op deze manier kan u tankbeurten gaan factureren aan klanten of buurtbewoners.

Contact opnemen

Wenst u ook de voordelen van elektrisch rijden te ontdekken? Wij helpen u graag verder op weg naar het zoeken naar een oplossing die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact op met JETI uit Boechout voor bijkomende informatie.